Våre samarbeidspartnere

Sport 1 plakatTrenger du nye fotballsko, eller annet utstyr før sesongen starter? Meld deg på en av Italents fotballskoler i Vestfold, og få gode rabatter på ALLE varer hos Sport1 på Revetal!

Ditt Klubbhus/Sport1 på Revetal er sesongens hovedsponsor, og tilbyr alle Italents deltakere -20 % på ski og sykler, og hele -30 % på alle andre varer i butikken! Her er det gode muligheter for å fornye fotballgarderoben, og sikre deg alt du trenger til sesongstart!

Ditt Klubbhus/Sport1 Revetal er sesongens hovedsponsor, og det er disse som skal levere utstyrspakkene til alle våre deltakere. Følg med, vi lanserer snart kolleksjonen for 2016! 

Sport1 på Revetal er en fullsortiments – og topp moderne sportsbutikk, bare 15 min fra Tønsberg sentrum. De har kunnskapsrike medarbeidere, og satser spesielt inn mot idrettsklubber, bedrifter og skoler. Storskjermer viser løpende informasjon om relevante produkter og kampanjer. Den nye skoavdelingen er definitivt verdt er forsøk, i tillegg til de velutstyrte avdelingene for  friluftsliv, teknisk bekledning, ski og sykkel.

Følg med på Sport1 sine Facebook-sider for siste nytt av gode tilbud og kampanjer!

 

BEST WESTERN Horten Hotell Horten hotell fasade

Våre trenere sover godt mens de er i Norge, og har i år gleden av å overnatte på BEST WESTERN Horten Hotell. Hotellet ligger sentralt i Horten, et lite steinkast fra sentrum og Bastøferja.

BEST WESTERN Horten Hotell har 154 sengeplasser, og er i disse dager i gang med en skikkelig ansiktsløfting. Før sommeren skal hotellet fremstå i ny drakt, og hele 65 rom skal få nytt interiør, nye bad og vinduer. I løpet av året blir også fellesarealene, lobbyen, konferansesalen og restauranten pusset opp, så her kan våre trenere boltre seg i staselige omgivelser mellom slagene på banen.

BEST WESTERN Horten Hotell har både restaurant og bar. For mer informasjon, besøk hotellets hjemmesider!

 

KIWI GRØNLIGATA, HOLTANDALENkiwi-sponsor
Kiwi Grønligata er vår leverandør av mat og frukt, og en viktig samarbeidspartner for alle sultne mager på Italent-feltet. På bildet ser du teamet bak Camp Borre 2015, med Klas Arild Roksvaag i front.

 

 

10400078_47150203527_3614_n

TRIMHUSET I HORTEN

2000 kvm treningsenter med flotte treningssaler, gratis parkering, over 70 gruppetreningstimer i uken, mange dyktige instruktører og ikke minst mange hyggelige kunder:) Besøk Trimhuset i Horten på Facebook, og se siste nytt om deres treningsprogram og andre tilbud.