Trenerne

Vi i Italent er stolte av å presentere vårt italienske trenerteam. Trenerne er håndplukket av oss, og vi kjenner hver og enkelt av dem fra treningsfeltet under tidligere fotballskoler.


 

Loris Boni

Loris Boni har lang fartstid i serie A, og som talentspeider for flere italienske toppklubber. Her er han avbildet sammen med Milan-legenden Paolo Maldini.
Loris Boni har lang fartstid i serie A, og som talentspeider for flere italienske toppklubber. Her er han avbildet sammen med Milan-legenden Paolo Maldini.

Født 14.1.1953 i Brescia

Loris har tidligere spilt for Roma og Sampdoria, og har tilsammen 208 kamper og fem mål i den øverste divisjonen i Italia. Han debuterte i Serie A som 19-åring, og har 63 kamper og ett mål i serie B. Midtbanespilleren Boni fikk også fem U21-kamper for Italia, samt åtte landskamper for U23-laget.
I dag er Loris en sann norgesvenn, og er på besøk flere ganger i året både som talentspeider og turist.

Han er en skikkelig humørspreder på treningsfeltet. Det Loris ikke kan på engelsk, tar han igjen i fakter og kroppsspråk.

 


Andrea Valdinoci

andrea valdinocci
Andrea har lang fartstid både som trener og talentspeider i italiensk toppfotball. Han har vært i Norge en rekke ganger, og er en raus og kunnskapsrik trener ute på feltet.

Født 29.09.1945 i Firenze

Andrea har jobbet som sjef for AC Milans talentspeidere i over 20 år. Her hadde han hovedansvar for å finne nye spillere til klubben, og han var med på å hente profiler som Andrej Schevchenko og Thiago Silva.

Andrea har UEFA A-lisens som trener, og har seks sesonger bak seg som trener i AC Milans ungdomsavdeling.Han overtok primavera-laget etter Fabio Capello, disse trente han i fire sesonger. På dette laget var  spillere som Demetrio Albertini (Milan, Atletico Madrid, Lazio, Barcelona-79 landskamper),  Francesco Toldo (Fiorentina og Inter-28 landskamper) og Gianluca Pessotto (Torino,Juventus- 22 landskamper). Andrea har senere trent Atalanta i Serie A sammen med Cecare Prandelli, og siden for flere klubber i Serie B og Serie C.

Som spiller fikk Andrea fire sesonger i Milans ungdomsavdeling, og senere flere kamper i Serie B og C.

Han har vært en rekke ganger i Norge de siste årene, og er en raus og kunnskapsrik trener på feltet.


elio
Elio har lang erfaring som trener i italiensk toppserie, og har vært i Norge som trener for en rekke fotballskoler.

Elio Garavaglia

Født 20.07.1956

Elio har UEFA A-lisens som trener, og har vært teknisk trener i Torino og Varese, i tillegg til AC Milans ungdomsakademi. er har han jobbet med blant annet Fabio Capello og Franco Baresi, og han har vært assistent for Mauro Tassotti på Milans U18-lag, i tillegg til assistenttrener for Giuseppe Sannino i Palermo. Elio har jobbet på fotballskoler og akademier over hele verden, og har vært i Norge en rekke ganger.

Elio er seriøs, og svært ambisiøs på deltakernes vegne. Han er ikke redd for å dele av sine kunnskaper, og latteren sitter alltid løst på treningsfeltet.


Marco Brunetti:

Født 13.10.1982

Trenerkurs: UEFA B lærer i fysisk utvikling/oppfostring/kroppsøving (alder 6-13). Spilte selv for ungdomsavdelingen til Inter Milano, og på seniornivå i Serie D (4.divisjon) i 12 år. Marco jobbet som trener for Milan Junior Camp fra 2004 til 2015, hvor han var med på fotballskoler i USA, Japan, Venezuela, Mexico, Norge, Danmark, Sveits, Albania, Kosovo, Slovenia, Spania og Italia. Nå jobber han også for Coaching Calcio Italia, som trener og som lærer på trenerseminar.»

 

20150630_142441
Pietro Lietti har lang trenerfaring i Italia, og jobber nå for AC Milans ungdomsakademi Du treffer Pietro Lietti på Borrebanen i sommer!

Pietro Lietti:

Simone Baldo: 

Andrea Caronti: