Støtteapparatet

Morten Bredesen Føske  (33) morten

Morten har vært med og arrangere Milan junior Camp i Norge siden 2006, samt fotballturer og treningsleirer til Italia for aldersbestemte lag. Morten er barnebarn av tidligere Milan- og laziospiller Per Bredesen, og har en selv en fortid som spiller i Ørn Horten, Nybergsund, Re og Borre.

Morten er spesialist innen muskelskader, og er utdannet akupunktør og muskelterapeut. Han sørger derfor for at Italent-deltakerne får god oppfølging underveis, og med sin idrettsmedisinske bakgrunn kvalitetssikrer han treningsopplegget for de ulike leirene.

Epost: morten@italent.no
Mobil: 970 24 665

 

Reidar Lindqvistreidar (37)

Reidar har jobbet med den norske utgaven av Milan junior Camp siden 2008, og som arrangør fra 2011. Han spiller idag for Husøy & Foynland, og er trener for både A-laget og barnefotballen i samme klubb. Foruten å være en notorisk målscorer, er Reidar Italents ubestridte mesterhjerne når det gjelder italiensk fotball. Det vanker heder og ære til de som klarer å sette han ut i en fotballquiz.

Reidar har tidligere spilt for Flint, Eik, FK Tønsberg og Clayton Soccer Club i Melbourne, Australia.

Epost: reidar@italent.no
Mobil: 402 80 170

 

Anette K. Haldorsenanette (32)

Anette er markedsansvarlig for Italent. Hun har vært med og arrangere Milan Junior Camp i flere år, og har erfaring som trener for aldersbestemte jentelag i Vestfold. I Italent har hun stort sett oversikt over «alt annet enn det som foregår på fotballbanen».

epost: anette@italent.no
Mobil: 913 33 270