Med Italent på tur

Italent arrangerer fotballturer til Italia for lag i alderen 9-15 år. Turene går oftest av stabelen i midten av mars, eller i begynnelsen av oktober. Felles for de alle er at reisen gir spillerne en uforglemmelig opplevelse og et minne for livet.

DSC00535
Fotballkamp på San Siro er en opplevelse verdt å få med seg. Erkerivalene AC Milan og Inter spiller hjemmekamp annenhver helg, og er du riktig heldig får du med deg lokaloppgjøret mellom de to.

Turene arrangeres i samarbeid mellom Italent og et lokalt idrettslag Cosov i Villasanta (Monza). Monza ligger like utenfor Milano, og er et godt utgangspunkt for en forlenget langhelg med shopping og kulturopplevelser.

STORE BILDEGALLERIER: Bilder fra Italia-turen mars 2015

Enda flere bilder her

Her får vi oppleve en helt annen fotballkultur enn hva vi er vant med i Norge.Cosov arrangere en todagers fotballturnering, der de norske spillerne får testet sine evner på banen mot jevnaldrende spillere fra fotballandet Italia. Turen legger også opp til mye sosialt samvær, det å reise på en slik tur skaper et godt samhold både blant barn og foreldre/støtteapparat. Og ikke minst, det skaper grobunn for et enda bedre klubbmiljø og lagfølelse.

Gjennom våre italienske samarbeidspartnere kan Italent tilby konkurransedyktige priser og vilkår. Turene er populære, så man bør være ute i god tid med bestillingen.

Avreise: Vi reiser somregel onsdag ettermiddag, med avgang fra Rygge med Ryanair til Milano/Bergamo. Hjemreise er søndag kveld. Noen velger også å reise fra Gardermoen med Norwegian, da lander vi på Linate torsdag morgen. Fra flyplassen blir vi hentet med buss og kjørt til hotellet for innsjekk.

PROGRAM:
Torsdag:
Her spiller vi gjerne turnering eller treningskamp, tar en tur til badeland, eller kanskje på shopping i sentrum av Milano. Italent skreddersyr en pakke som passer for ditt lag og klubb, så her er det mange muligheter. Vi i Italent er godt kjent i Milano og området rundt, og bidrar gjerne med tips og råd til severdigheter, opplevelser og gode restauranter.

morten
Morten Bredesen Føske arrangerer fotballturer til Italia med turneringer og opplevelser for aldersbestemte lag og deres støttespillere.

Fredag/lørdag: Turnering for barna.

Søndag: Helgen avsluttes gjerne på San Siro, for å se topplagene AC Milan eller Inter i aksjon. (begge klubbene har San Siro som sin arena, og spiller gjerne hjemmekamp annenhver helg). Stemningen på San Siro er upåklagelig, og en opplevelse det er verdt å få med seg.

Hjemreise etter kampen.

 

PÅMELDING:
Mars 2015: Fullt
Oktober 2015: Påmeldingsfrist 1. mars. Minimun 15 spillere per lag.

For mer informasjon, kontakt Morten Bredesen Føske 
morten@italent.no , eller mobil 955 59 559